Toleranties voor Lastafdracht vlakken en Last Wizards

Als bepaalde knopen in een vlak bijvoorbeeld hoger liggen dan de randknopen, dan werkt de Lastafdracht vlak tool en de Last Wizards niet en wordt alle belasting op de randen gezet, zie schermafdruk. (Lastafdracht enkel in x-richting)

Ga naar de 'Algemene Gegevens' en selecteer het tabblad 'Instellingen & Opties'. Vul in het rode vlak de juiste toleranties in en het resultaat van de last generatoren zullen beduidend beter zijn.