GUI-instellingen opslaan en importeren

Je kunt de gewijzigde weergave-eigenschappen en andere configuratie-instellingen opslaan als sjabloon en ze op andere computers gebruiken: Open het menu > Opties en klik op het onderdeel GUI-instellingen exporteren. Het "GUI-instellingen Exporteren" dialoogvenster wordt geopend, waar andere door de gebruiker gedefinieerde programma-instellingen beschikbaar zijn voor selectie naast de weergave-eigenschappen.

Nadat u op [Oké] hebt geklikt, verschijnt het Windows-dialoogvenster 'Bestand Selecteren'. Bepaal de opslaglocatie en voer een bestandsnaam in. Door op Opslaan te klikken, wordt het configuratiebestand aangemaakt in het formaat *.rf6.gui.

Om de configuratie op een andere computer te importeren, open je het menu > Opties en klik je op het item GUI-instellingen importeren. In het Windows dialoogvenster 'Bestand selecteren' stel je het configuratiebestand in en klik je op Openen.

Geef in het dialoogvenster 'GUI-instellingen Importeren ' de instellingen op die je wilt importeren . Klik op [Oké] om de instellingen toe te passen.