Animatie van lastincrementen

Vraag

Hoe kan ik een belastingverhoging of een constructieproces animeren?

Antwoord

Een lastincrement kan over het algemeen worden gedefinieerd in de ‘’Statische Berekeningsinstellingen’’. Om dit te doen, open je de ‘’Instellingen voor Statische Berekening’’ en verhoog je eenvoudigweg het aantal lastincrementen.

Om naast de uiteindelijke belastingsfactor ook de tussenresultaten van de afzonderlijke belastingsstappen weer te geven, kunnen de tussenresultaten worden weergegeven met de functie "Bewaar resultaten van alle lastincrementen ".

Na de berekening kun je de resultaten animeren door te klikken met de rechter muisknop en ''animatie starten''.