Hoe pas ik windbelasting toe op staven van open constructies?

Ga naar invoegen >> Last Wizards >> Staaflasten van vlaklastwizard >> Dialoogvenster >> Hoofd.

Definieer de lastrichting en de lastgrootte.

Ga naar Geometrie >> Selecteer hoekknopen om het vlak te maken.

Ga naar instellingen >> Selecteer 'Leeg, enkel op staven'.

Klik met de rechtermuisknop op de vlaklast en selecteer 'Geef separaat weer'. De vlaklast wordt nu weergegeven als staaflasten.

Opmerking: De toegepaste belasting is gebaseerd op de oriëntatie van het element.