Hoe kan ik knopen exporteren naar IDEA StatiCa CONNECTION?

Vanaf versie RFEM 6.02.0063 en IDEA StatiCa 23.0.0.3259 kun je knopen van raamwerken exporteren naar IDEA StatiCa CONNECTION. U hebt hiervoor de BIM link van IDEA StatiCa nodig.

Installeer de BIM-link volgens de aanwijzingen van IDEA StatiCa.

Start vervolgens het speciale programma: 'IDEA StatiCa 23.0 for RFEM 6' en de Checkbot van IDEA StatiCa wordt gestart.

Selecteer in RFEM 6 vervolgens de knoop en de aansluitende staven en druk in Checkbot op Verbindingen. De knoop zal worden geimporteerd.