We hebben verschillende online licenties gekocht. Hoe verplaats ik de autorisatie van de ene licentie naar de andere?

Het verplaatsen van autorisaties is in eerste instantie alleen mogelijk met beheerdersrechten; zie Afbeelding 01.

Verder kan een gebruiker de autorisaties alleen verplaatsen tussen online licenties; dat wil zeggen RFEM 6, RSTAB 9, RSECTION 1 en RWIND 2. Een overzicht van uw bestaande online licenties vindt u in uw Dlubal-account onder  "Licenses" → "Licenses" → "Licenses"; zie afbeelding 02.

Controleer voordat u de machtiging verplaatst of deze op dat moment niet actief is. U kunt dit controleren onder "Licence Sessions"; zie afbeelding 03.

Om de autorisatie te verplaatsen, gaat u naar "Licenses" → "Authorizations by License" en selecteert u "Source License" in het vervolgkeuzemenu "License-ID". Alle bestaande autorisaties worden getoond. Selecteer vervolgens de "Target License" in het vervolgkeuzemenu van de overeenkomstige autorisatie die u wilt verplaatsen; zie Afbeelding 04.

In het voorbeeld zijn de autorisaties van de add-ons "Structural Stability" en "Steel Design" verplaatst van Online License 03 naar Online License 02.