Een berekeringsrapport importeren in Microsoft Word | Excel

Vanaf versie 6.02.0029 is het mogelijk om zogenaamde HTML-pagina's te maken via het menu van het afdrukrapport > 'Rapport' > 'Exporteren naar HTML...'. Er wordt dan een HTML-bestand gemaakt, dat u ergens op uw PC kunt opslaan.

Ga vervolgens naar Microsoft Word en open een 'Alle webpagina's' document en bladeren naar de locatie van uw HTML-bestand. Druk op [Openen] en het afdrukrapport inclusief afbeeldingen wordt geopened in Microsoft Word.

U kunt ook direct het HTML-bestand openen met een internet browser en de gehele inhoud selecteren, kopiëren en in Word plakken.

'

Hetzelfde kan met Microsoft Excel. Importeer het RFEM bestand als 'Alle webpagina's'.