Hoe kan ik installaties van RFEM 6 | RSTAB 9 distribueren via mijn netwerk?

De installatiepakketten kunnen worden gedistribueerd via een MSI-bestand (Windows Installer Package). Hiervoor is het eerst nodig om het MSI-bestand uit het installatiepakket te extraheren.

Voer hiervoor setup.exe uit met de parameter "/E" (bijv. RFEM_6.02.0007.exe/E).

Voor het voorbeeld in Afbeelding 01 is het RFEM-installatiebestand gekopieerd naar het station C:\Temp. Na het uitpakken vindt u een nieuwe map "ProgramVersionNumber_Architecture" in hetzelfde pad. Voor het voorbeeld in afbeelding 01 is een map met de naam "Dlubal_RFEM_6.02.0007" gemaakt. De installatie kan dan vanuit deze map worden gestart met het commando "msiexec -i >pakketnaam>.msi".

Als u de taal ook op Duits wilt instellen, is de opdracht als volgt:

msiexec /i Dlubal_RFEM_64bit.msi TRANSFORMS=:1031.mst /quiet

Als u het -q (=-quiet) commando gebruikt, wordt de installatie uitgevoerd zonder de gebruikersinterface.

Houd er rekening mee dat de opdrachtprompt wordt gestart door de rechtermuisknop te gebruiken en de optie "Als administrator uitvoeren" in het snelmenu te selecteren.

De Duitse versie wordt geïnstalleerd met behulp van de parameter "TRANSFORMS=1031.mst".

Als u de Engelse versie wilt installeren, moet u deze parameter weglaten. U vindt de gedetailleerde informatie over alle opdrachten en taal-ID's in het volgende:

1031 - Duits

1033 - Engels (VS)

1036 - Frans

1034 - Spaans

2070 - Portugees

1040 - Italiaans

1043 - Nederlands

1029 - Tsjechisch

1045 - Pools

1049 - Russisch

2052 - Chinees (vereenvoudigd)