Grafische kaart goed instellen voor RFEM of RSTAB

Sommige laptops hebben twee grafische kaarten: 1) zogenaamde onboard grafische kaart (van meestal Intel), 2) een extra 'krachtige' grafische kaart van Nvidia of ATI. Het is noodzakelijk om RFEM of RSTAB altijd met optie 2, de sterke grafische kaart te laten werken.

Ga naar het stuurprogramma van je Nvidia of ATI grafische kaart. Bijgaand voorbeeld is bedoeld voor de Nvidia grafische kaart.

Stuurprogramma van Nvidia > ...

Via het stuurprogramma van je grafische kaart actief RFEM6.exe op Krachtige Nvidia processor zetten en RFEM toevoegen aan de lijst met programma's.