Een nieuwe gebruiker aanmaken voor RFEM 6

U kunt een nieuwe gebruiker aanmaken via uw Extranet account van Dlubal Software. Ga naar   https://www.dlubal.com/en/extranet/my-account en login als Administrator. Enkel de Administrator kan nieuwe gebruikers aanmaken.

Ga naar het tabblad 'Company' en selecteer in de navigator aan de linkerzijde van het scherm 'Users'. Druk vervolgens op de knop [Add New User] onderaan de lijst met gebruikers.

Standaard is het wachtwoord voor een nieuwe gebruiker LEEG. Ons advies is om het wachtwoord gelijk te wijzigen in een simpel tijdelijk wachtwoord, zoals 'USER123'.

U kunt het wachtwoord wijzigen via de knop [Change Password].

De login gegevens voor de nieuwe gebruiker zijn nu: Login: email adres Wachtwoord: USER123

Met deze gegevens kan de nieuwe gebruiker op uw account inloggen in RFEM 6 | RSECTION 1 | RSTAB 9.