Wat gebeurt er met de onlinelicentie als de computer kapot of gestolen is?

De licentie wordt bij het inloggen overgedragen naar de computer van de gebruiker' en blijft daar totdat de licentie wordt teruggegeven, het programma wordt afgesloten, nadat de uitleentermijn is verstreken of de effectieve tijd is verstreken in het geval van een crash.

De geleende tijd is maximaal 7 dagen en de actieve tijd is 1 dag. Dan is de licentie weer vrij en kan deze weer worden toegekend. Zonder verdere hulp van ons moet u maximaal 7 dagen wachten voordat u het weer kunt gebruiken.