Laagste kritische knikfactor tonen

Van een berekening met een grote hoeveelheid combinaties of belastinggevallen is het mogelijk om voor alle berekende eigenvormen voor alle stabiliteitsgevallen van de geselecteerde combinaties/gevallen de laagste knikfactor laten tonen.

Ga na een succesvolle berekening van de combinaties/gevallen en de stabiliteitsgevallen naar 'Statische Berekening' en selecteer het overzicht voor de Ontwerpsituatie, bijvoorbeeld OS1 UGT.

In regel Stabiliteitsberekening wordt de minimum kritische belastingfactor getoond met bijbehorende belastingcombinatie.