Problemen met Grafische Kaart in RFEM 6 of RSTAB 9

Soms is het mogelijk dat het programma steeds crasht bij het uitvoeren van een bepaald programma onderdeel. Het is daarom aan te bevelen om de instellingen van de grafische kaart onder Windows in te stellen voor hoge prestaties van de Dlubal programma's.

1) Download de laatste stuurprogramma's van je grafische card, bijvoorbeeld via: nvidia.com of www.amd.com, installeer het programma en herstart je computer.

2)

Ga via de Windows knop naar Instellingen en Selecteer of Typ 'Grafische Instellingen'.

Bladeren vervolgens naar de installatiefolder van RFEM of RSTAB, meestal:

C:\Program Files\Dlubal\huidige rfem versie\bin

en selecteer RFEM6.exe en DlubalCenter.exe

Stel voor beide applicaties de prestaties via Opties van de grafische kaart in op: 'Hoge prestaties'.