Waar op het Dlubal extranet kan ik mijn RFEM / RSTAB autorisatiebestand downloaden?

Na de release van de nieuwe generatie Dlubal programma's, zoals RFEM 6 en RSTAB 9 is het Dlubal extranet aangepast. Het is nog steeds mogelijk om autorisatiebestanden te downloaden. (author.ini). Het bestand bevindt zich echter op een andere locatie. Nadat u op juiste wijze bent ingelogd op het Dlubal extranet, dan moet u de volgende selectie doen:

Licenses → License Configurations → Authorization Files for Download …

De nieuwe generatie programma's, zoals RFEM 6, RSTAB 9 hebben geen autorisatiebestand meer nodig.