Hoe kan ik mijn aangeschafte programma's op my computer activeren?

Als u op de juiste wijze bent ingelogd met uw Dlubal login gegevens terwijl u het programma opent, dan is het programma automatisch gekoppeld met de bijbehorende online licentie. Uw naam is te lezen in de rechter bovenhoek van het menu. Als u er op klikt, dan verschijnt een submenu. Klik in het submenu op 'Licentie manager...'.

In het 'Licentie Manager' dialoogvenster kunt u de corresponderende onlicente selecteren uit de online licentie pool van uw bedrijf. Meerdere licentieconfiguratie zijn mogelijk aanwezig in uw licentie pool.

For English text, see FAQ 5089: https://www.dlubal.com/en/support-and-learning/support/faq/005089