Module aan of uitzetten in IDEA StatiCa versie 20

In IDEA Versie 20 is het wisselen en kiezen van de verschillende beschikbare modules mogelijk door de gebruiker zelf.

Het aan- en uitzetten van de verschillende modules kan eenvoudig met het additionele programma license.exe

Het is makkelijk om hier een snelkoppeling van te maken op het bureaublad.

Ga naar C:\Program Files\IDEA StatiCa\StatiCa 20.0 en zoek naar 'license.exe'

Zie ook het artikel van IDEA hierover:

https://www.ideastatica.com/support-center/how-to-set-which-products-i-take-from-the-license-pool