INHOUDSOPGAVE

Section views aanmaken in IDEA CONNECTION

Het is in versie 20 mogelijk om section views aan te maken. Dit is een handige tool om lasdiktes en overzichten aan

te maken. Hiervan kunnen de views toegevoegd worden in het rapport.

https://youtu.be/wpY7xQg6MQc?t=1356

De section view mogelijkheid zit onder het rechtermuis knop'menu'

Section views aanmaken in IDEA CONNECTION versie 20

De Section kan verder worden ingesteld door de pijlen aan te klikken en te verslepen.

ook kan je de Section in 3D bekijken en de grootte ervan aanpassen.

De ingestelde Sections kunnen worden afgedrukt naar het rapport.

Section views in het rapport CONNECTION

Uiteraard kun je ook hele specifieke section views maken, maar screenshots hiervan kun je met de 'Galerij'9ga

opmaken en toevoegen aan het rapport.