Soms werkt de Rhino/Grasshopper link niet met RFEM. Meestal komt dit omdat Rhino na RFEM is geïnstalleerd.

Volg de volgende stappen om het probleem op te lossen:

1) Heeft u Rhino versie 6.20 of hoger? Nee, installeer de laatste versie.

2) Heeft u RFEM versie 5.22 of hoger? Nee, installeer de laatste versie.

3) Heeft u RFEM geïnstalleerd nadat u Rhino succesvol heeft geïnstalleerd.

Zo nee,

doe dan het volgende:

1) Open de volgende link: https://www.dlubal.com/en/support-and-learning/support/faq/000113

2) Sluit alle Dlubal producten en Rhino

3) Volg de stappen van de video. (Linkerzijde van het scherm van de FAQ).

4) Start Rhino

Alles dient vervolgens te werken.