Bij de installatie van 5.21.02 kan het stuurprogramma van de RFEM licentie een probleem geven. Hierdoor werkt het programma wel, maar start het altijd in demo-modus.

Men dient dan het volgende te doen:

1. Ga naar c:\Windows\System32\ en “Verplaats” zowel hasplms.exe (en hasplmv.exe) naar je bureaublad.
  2. Start de installatie de laastste versie van RFEM 5.21.02, zie ook link: http://extranet.dlubal.com/?file=RFEM5.21.02_64bit.exe
  3. Vervolgens dient het stuurprogramma geinstalleerd te worden, als het programma nog steeds niet werkt: https://www.dlubal.com/en/support-and-learning/support/faq/002235
  4. Als de PC vervolgens opnieuw is opgestart, dient RFEM weer te werken.