IDEA CONNECTION Viewer

https://viewer.ideastatica.com/

IDEA Connection Viewer

IDEA StatiCa heeft een GRATIS Online viewer beschikbaar om IDEA CONNECTION bestanden online te bekijken.

Dit is een handige tool  n de workflow tussen tekenaars en constructeurs.

Bestanden kunnen direct uitgewisseld worden zonder uitvoerige rapporten aan te maken en na te speuren.

We zien graag dat er veel tekenaars en constructeurs gebruik maken van de software van IDEA StatiCa. We doen ons best om de workflow voor alle gebruikers van IDEA StatiCa rekensoftware soepel te laten verlopen.

Het kan echter zijn dat de viewer af en toe niet naar behoren functioneert.

We hebben geen invloed op de implementatie van verbeteringen en updates. Ook op de exacte aanpak van alle geplande onderhoud op deze Gratis online tool hebben we geen invloed.

We kunnen dan ook geen nadrukkelijke supportverzoeken inwilligen van gebruikers van deze tool die geen eigen licentie gebruiken. Het blijft immers een GRATIS online viewer. Het gebruik van de viewer valt buiten het onderhoudscontract van IDEA.

TIP:

Soms helpt het om de webpagina met ingeladen IDEA bestand te verversen met F5

Cntrl+R wil ook soms helpen met het verversen en correct laden van het bestand.

Wij adviseren Google chrome als beste browser om de online viewer te gebruiken.