Waar zie ik het versie nummer van de driver van mijn grafische kaart?

Menu > Help > Systeem Diagnose ... > Graphics Card > Driver Version Date.

[Opmerking: Een datum ouder dan 1 jaar is mogelijk te oud.]

Hoe kan ik het stuurprogramma of driver van de grafische kaart bijwerken?

De nieuwe grafische stuurprogramma's / drivers moeten voldoen aan je operating system/ besturingssysteem, bijvoorbeeld Windows 10. Een stuurprogramma voor Windows 8 werkt niet voor Windows XP.

Op de volgende websites is er meestal een link "Driver" of "Download".

Lees ten eerste de installatie instructies. Selecteer vervolgens het model van je grafische kaart en/of het besturingssysteem, bijvoorbeeld Windows 10. Na deze specificaties kunt u meestal het juiste stuurprogramma downloaden.

Bewaar het in een map en voer het programma uit.

Sommige leverancier, zoals NVidia hebben slechts een programma voor alle grafische kaarten.

ATI: www.ati.com
Nvidia: www.nvidia.com
Matrox: www.matrox.com
SiS: www.sis.com

Soms geeft een grafische kaart zo veel problemen dat de hardware versnelling UIT gezet moet worden in RFEM 5 of RSTAB 8, zie ook:

https://www.dlubal.com/en/support-and-learning/support/faq/000273

https://www.dlubal.com/en/support-and-learning/support/faq/003545

Meer informatie:

https://www.dlubal.com/en/support-and-learning/support/faq/000230