Proeflicentie en studenten licentie van IDEA StatiCa versie 20

Proeflicenties worden vanaf versie 20 op de volgende manier uitgeleverd. Na activatie is deze 14 dagen geldig.

Na het invullen van het formulier op : https://www.ideastatica.com/free-trial/  ontvang je  2 emails.

1e met logingegevens

2e met de downloadlocatie van de software en verdere gegevens.

Er wordt een hardware handtekening op uw werkstation geplaatst, zodat u als tester slechts één keer op één bepaalde pc of laptop uw proeflicentie kunt activeren.

Tijdens de activering wordt de hardware-informatie gelezen (dit is hoe bijv. AutoCAD het doet).

In de achtergrond van het rapport en de verschillende schermen van de software staat een 'proeflicentie-watermerk'.

Een aftelproces wordt bovenaan het hoofdvenster geplaatst.

Proeflicentie IDEA StatiCa Connection

Academische (studenten)licentie

U kunt een studenten-licentie aanvragen via :

https://www.ideastatica.com/free-trial/

Na het invullen van het webformulier wordt een 365-daagse proefcode aan u verzonden.

U ontvangt alleen een studentenlicentie op vertoon van uw studentenkaart en bij gebruik van uw studenten email adres.

De achtergrond van het rapport en de verschillende schermen van IDEA StatiCa bevat een watermerk.

Alleen PDF-afdrukken met watermerk is mogelijk.

Projecten uit de academische(studenten)licentie kunnen niet worden geopend / gebruikt in een commerciële licentie

(ze zullen permanent "gemarkeerd" en beperkt zijn).

studenten licentie staalverbindingen 3D programma