Het is raadzaam om  handmatig het AUTHORE.ini te verwijderen, waarn het nieuwe AUTHOR.ini geactiveerd kan worden

1) Open de windows explorer en ga naar de folder C:\ProgramData\Dlubal\Global\General Data.
2) Verwijder het bestand  AUTHORE.INI.
3) Start RSTAB or RFEM opnieuw op
4) Selecteer the optie 'Use full version' in het Authorization dialoogvenster and kik [OK].

In het volgende dialoogvenster kun je het nieuwe AUTHOR.INI bestand selecteren .

Al het bovenstaande werkt wanneer er toegang is tot het internet.