Volg de installatie van Tekla Structures volgens:

https://teklastructures.support.tekla.com/nl/support-articles/installatie-tekla-structures-2017

Zorg dat geinstalleerd zijn :

1. Tekla Structures 2017
  2. Service Pack
  3. Construsoft ontwikkelingen (hierin wordt de mappen structuur aangemaakt die de nodig is om nodig is om de macro's van IDEA Connection neer te zetten)
  4. Additionele omgevingen (optioneel)

Zodra TS 2017 is geïnstalleerd kun je met de BIM functionaliteit de link voor TS 2017 laten installeren vanuit IDEA Connection.

- Selecteer de BIM tab.

BIM functionaliteit in IDEA Connection

- Selecteer de eerste functionaliteit :

Tekla structures 2017 plug in IDEA Connection

Wanneer de 'link' herkend is en geïnstalleerd is, kan het .xml bestand geplaatst worden.

- Plaats het bijgevoegde bestand in deze map: C:\TeklaStructures\2017\Environments\netherlands\system\Ribbons\CustomTabs\Modeling

De IDEA macro's zijn nu zichtbaar in het lint.