Netwerklicentie van RFEM via VPN

Zie ook de link naar het onderwerp via de website van Dlubal.

https://www.dlubal.com/en/support-and-learning/support/faq/002070

Wanneer de licentie voor gebruik via VPN niet lukt,

is het mogelijk om te proberen op het werkstation de HASP dongel te benaderen via het volgende proces:

---

In uw internetbrowser kunt u het volgende adres benaderen: http://localhost:1947

Bij (1) Configuration > (2) Access to remote license managers kiest u (3) Agressive Search for remote license

en daarna Submit.

Het is ook mogelijk om bij (4) direct het adres van de server in te vullen  bijv 192.168.1.1.

en daarna op Submit.

VPN access voor netwerklicentie RFEM

De HASP zal nu herkend worden. U kunt dit controleren bij de 'sentinel keys'.

Wanneer u het autorisatiebestand beschikbaar heeft op uw werkstation heeft u nu de beschikking over een licentie.