In bijgevoegd document vindt u meer informatie over het installeren van de licentie door middel van een HARD-lock HASP-dongel.

Overzetten van een HASP dongel naar een andere server:

Het overzetten van de HASP gaat vrij eenvoudig.

Na het fysiek overzetten van de de HASP dongel, zul je op de nieuwe server de drivers (indien niet aanwezig) voor de HASP even moeten downloaden.

(zie bijgevoegde link.)

Installatie licentie RFEM met een HASP Dongel

Wanneer het werkstation de HASP niet kan vinden, kun je deze benaderen op het werkstation  via http://localhost:1947 in je webbrowser

(zie ook bijgevoegde link)

Wanneer je via http://localhost:1947 de HASP gaat zoeken bij configuration (1) , kun je bij (2) het IP adres van de server invullen of bij (3) een aggressive search voor de HASP doen. Er moet dan wel even op submit geklikt worden om het zoeken te starten.

image