Bijgaand treft u een voorbeeldbestand van IDEA Connection waarbij twee windverbandstrippen via een schetsplaat zijn aangesloten op het lijf van een stalen kolom via een dubbele hoeklas.

schetsplaat met windverbanden in staalverbinding programma IDEA StatiCa Connection

U kunt het bestand openen in uw eigen IDEA Connection licentie of u kunt het voorbeeldbestand openen in een proeflicentie. U kunt een proeflicentie aanvragen via: info@msc-engineering.nl