Updaten van de HASP-dongel voor het netwerk met het V2C-bestand voor IDEA

U dient de Netwerk HASP dongel te benaderen via

http://localhost:1947/

Vervolgens kunt u via de Sentinel Admin Control Center  de HASP Dongel update met  Update>Attach.

Updaten HASP Dongel IDEA StatiCa

U vindt op de website van IDEA de informatie over het updaten van de HASP Dongel

https://resources.ideastatica.com/Content/05_Licensing/Documentation_HASP.htm?tocpath=Licensing%7CNetwork%20HASP%7C_____1

Voor de Nederlandse beschirijving voor de het updaten van de HASP-dongle klikt u op de volgende link:

https://support.msc-engineering.nl/solution/articles/8000045487-installatie-handleiding-idea-statica-nl-

Hoofdstuk 5.2.3 Updaten van de inhoud van HASP USB dongel.