U dient de Netwerk HASP dongel te benaderen via

http://localhost:1947/

Voor de Engelse beschrijving voor de het updaten van de HASP-dongle klikt u op de volgende link:

https://www.ideastatica.com/resource/#05 Licensing/LicenseManager_EN.pdf%3FTocPath%3DLicensing%2520etc.%7C_____5

Hoofdstuk 5.2.3 Updating the content of HASP hardware USB key

Voor de Nederlandse beschirijving voor de het updaten van de HASP-dongle klikt u op de volgende link:

https://support.msc-engineering.nl/solution/articles/8000045487-installatie-handleiding-idea-statica-nl-

Hoofdstuk 5.2.3 Updaten van de inhoud van HASP USB dongel.