Inloggen op extranet account bij Dlubal.

U kunt voor verschillende zaken terecht op uw extranet account bij dlubal.com:

-laatste beschikbare versie van de door u aangeschafte rekensoftware

-laatste voor u beschikbare autorisatiebestanden.

U kunt zich hiervoor aanmelden, of bent reeds in het bezit van een

login emailadres

en password.

indien u hulp nodig heeft, kunt u zich wenden tot onze helpdesk.

https://www.dlubal.com/en/extranet/login

Het betreffende autorisatiebestand is te vinden in het menu aan de linkerkant

autorisatiebestand RFEM via extranet account

Indien u problemen ondervindt met het inloggen helpen wij u graag verder, U kunt daarvoor een ticket aanmaken.

of een email sturen naar support@msc-engineering.nl .