Deactiveren van de proeflicentie IDEA

In sommige gevallen dient u de proeflicentie te deactiveren voordat u de werkelijke licentie activeert.

U dient na te gaan welke proeflicentiecode u heeft geïnstalleerd op het betreffende werkstation.

Hierna kan de installatie van de werkelijke licentie plaatsvinden.

Wanneer u niet meer weet welke proeflicentiecode u heeft gebruikt, kun u ons een schermafdruk sturen met de bijbehorende ID. Deze verkrijgt u door op de knop 'Test licenties' te drukken links onderin in uw licentiemanager.

Test licenties IDEA StatiCa ID verkrijgen

https://resources.ideastatica.com/Content/05_Licensing/FAQ/How_to_find_User_ID.htm?tocpath=Licensing%7CFAQ%20licensing%7C_____1