Voor alle programma van Dlubal software heeft u een autorisatiebestand nodig. Het autorisatiebestand dient in te lezen tijdens de installatie of later via het MENU > HELP > Autorisatie > Autorisatiebestand laden

Zorgt u er voor dat u volledige rechten heeft tijdens het inlezen van het bestand door het programma zoals RFEM als Administrator op te starten.

Klik met de rechtermuis knop op het ikoon van het programma en selecteer 'Als administrator uitvoeren'

Men kan het laatste autorisatiebestand downloaden via het Dlubal extranet account:

https://www.dlubal.com/en/extranet/login

Alle Dlubal klanten kunnen een Extranet account aanvragen. Gebruikers met een geldig onderhoudscontract, waarvan de laatste factuur voor het onderhoud is betaald, kunnen het laatste autorisatiebestand downloaden. Gebruikers zonder een onderhoudscontract kunnen altijd het autorisatiebestand van de RFEM versie die ze gekocht hebben, downloaden via Extranet.