Koppeling van TEKLA Structures met IDEA Connection

Op youtube vindt u een uitleg om snel vanuit Tekla Structures een verbinding in IDEA Connection te exporteren, van lasten te voorzien en te berekenen

plug-in voor Tekla structures naar IDEA Connection

plugin voor export van TEKLA naar IDEA Connection

https://www.youtube.com/watch?v=GJ4Rc31AsRc

Installeren van de plug-in van IDEA in TEKLA

Voor het installeren van de TEKLA Structures link in IDEA Statica, volgens de BIM link,

Kijkt u bij de volgende link

https://resources.ideastatica.com/Content/02_Steel/Tutorials/BIM/Tekla/Tekla_link.htm

LET OP : de IDEA Plugin in TEKLA Structures is alleen beschikbaar in de 64 bits versie !

Richtlijn bij exporteren vanuit Tekla naar IDEA Connection.

Voor het beste resultaat in IDEA Connection, kunt u het beste onze richtlijn voor de export vanuit Tekla naar IDEA bekijken

https://support.msc-engineering.nl/solution/articles/8000044783-stappenplan-voor-correcte-export-vanuit-tekla-structures-naar-idea-connection-

U vindt ook een uitgebreide beschrijving hoe om te gaan TEKLA en IDEA als bijgevoegd pdf-bestand