U kunt de proeflicenties downloaden via: https://www.dlubal.com/en/downloads-and-information/free-trial-versions/download-trial-versions

De introductievideo is te bekijken via: http://www.youtube.com/watch?v=rCT8GisbTXg

Op onze website, www.rfem.nl, zijn aanvullende films, webinars, e.d. te bekijken.

Ook hebben wij een YouTube kanaal, RFEMNederland, https://www.youtube.com/user/RFEMNederland

Op het Engelstalige YouTube kanaal zijn alle webinars te vinden, https://www.youtube.com/user/DlubalEN

Wij wensen U veel succes met het testen van de software! Voor vragen kunt u het beste mailen met support@msc-engineering.nl of bellen met 026 339 2159.