Soms is het nodig om de map "c:\ProgramData\Key-Base" compleet te verwijderen. Hierdoor kunt u de licentie weer schoon installeren.

De map "c:\ProgramData\Key-Base" is een systeemmap en niet voor normale gebruikers zichtbaar. Wanneer u volledig rechten heeft op uw laptop/PC, dan kunt u er voor zorgen dat u alle systeem folders ziet.

Zoek in Windows naar 'Folder options' of 'Opties voor verkenner' en zet bij 'View / Weergave' de optie 'Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven' AAN.

Navigeer vervolgens met de verkenner naar de map "c:\ProgramData'"

en verwijder de map.

Voer hierna opnieuw de activatie van IDEA StatiCa uit.