Elk object in RFEM heeft in principe zijn eigen grafische eigenschappen. Deze kunnen door de gebruiker individueel aangepast worden. Klik met de rechtermuistoets op het aan te passen object en selecteer <Weergave eigenschappen>.

Of klik de rechtermuistoets ergens in het hoofdscherm.

Weergave eigenschappen aanpassen in rekensoftware RFEM

RFEM gaat dan automatisch naar de eigenschappen van het object in het Weergave eigenschappen dialoogvenster.

Grafische eigenschappen aanpassen in rapport en hoofdscherm in rekensoftware RFEM

Je kunt bijvoorbeeld de positie van de last t.o.v. het object aanpassen.

Dit is in dit voorbeeld ‘Uitlijning / Positie/grootte’.

Grafische eigenschappen in rapport en hoofdscherm in rekensoftware RFEM